Veelgestelde vragen over retourneren

Wat ik heb besteld is niet helemaal naar mijn zin en ik wil dit retourneren
Wat je besteld hebt, is niet helemaal naar je zin en je zou het liever retourneren. Als dit binnen 30 dagen na levering is, kan je je product (op eigen kosten) terugzenden waarna wij het bedrag dat je betaald hebt voor je bestelling zo snel mogelijk terugstorten. Het product moet hiervoor wel in de originele en ongeschonden verpakking zitten.

Opgelet: enkel na een grondige kwaliteitcheck worden de goederen je via overschrijving terugbetaald. Merken wij enige beschadiging op, kan dit het retourrecht tenietdoen.

Neem altijd eerst contact met ons op via het retourformulier.

Ik heb een verkeerd artikel ontvangen
Jouw bestelling bij Kidzoo is geleverd, maar je hebt de verkeerde goederen ontvangen. Opdat wij het juiste product zouden kunnen opsturen, dien je volgend formulier in te vullen. Gelieve dit zo gedetailleerd mogelijk te doen, zodat wij meteen de juiste actie kunnen ondernemen om jou te helpen.
Ik heb een artikel te weinig ontvangen
Jouw bestelling bij Kidzoo is aangekomen, maar nu blijkt er iets niet geleverd. Om het ontbrekende product zo snel mogelijk bij jou te krijgen, dien je volgend retourformulier in te vullen. Gelieve dit zo uitgebreid mogelijk te doen zodat wij meteen aan de slag kunnen.
Mijn artikel is beschadigd tijdens de levering
De transportfirma is net geweest maar bij het openen van de bestelling zie je dat het gewenste product schade heeft opgelopen. Dit zie je natuurlijk graag omgeruild. Als je volgend retourformulier zo specifiek mogelijk invult, doen wij ons best om de beschadigde goederen zo snel mogelijk te vervangen.
Een artikel is stuk (buiten of binnen garantie)
Je hebt bij ons een product gekocht maar dat is helaas stuk gegaan. Het valt nog binnen de garantieperiode dus wens je dit om te ruilen met een nieuw stuk. Je twijfelt of er nog garantie op het bestelde product zit? Dat kan, maar vul in een van deze gevallen volgend retourformulier in, en dan helpen wij jou zo spoedig mogelijk.
Vul onderstaand formulier in om een retour aan te vragen.

Retourformulier